0 varor0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Snygga t-shirts med tryck,
det är vår passion.

Frakt 25kr   Fria returer   Leverans 1-3 arbetsdagar

Vi använder modern digital DTG-teknik

Kvalitet kan variera stort när man köper kläder på nätet. Trycket kan bli förstört efter en tvätt, eller hålla år efter år. Alla tröjor från Shirt Supply trycks med modern digital teknik som kallas “direct to garment”, vilket ger nöjda kunder och få returer. Med andra ord, det som är bra för dig är bra för oss.

“Direct to garment” eller endast “DTG”, är den teknik som ger allra bäst bildkvalitet utan att tumma på hållbarheten. Med moderna skrivare så printas trycket ut direkt på plagget, med ett särskilt specialbläck som fäster i textilfibrerna på djupet. Eftersom det krävs få extra steg i produktionen så håller det priserna och leveranstiderna låga, samtidigt som det knappt finns några gränser för vad som kan tryckas. Allt från enkla enfärgade logotyper till fotografier i fyrfärgstryck.

Till skillnad från screentryck som har en stor initial kostnad per design, så tillåter DTG att man kan trycka en enskild tröja till samma kostnad som om man skulle trycka hundra. Därför kan vi erbjuda dig små serier av unika t-shirts med tryck, till priser som traditionella tryckare har svårt att konkurrera med.

Äldre digitala tryckmetoder som exempelvis transfertryck, använder en tunn film som överförs till plagget med värme och tryck. Filmen smälter aldrig helt in i fibrerna utan blir liggande på ytan och flagnar lätt efter ett par tvättar. Vår moderna tryckmetod däremot, sprutar in färgen direkt i tyget som då absorberas och ger bättre vidhäftning och en mjukare känsla. Vi använder enbart marknadens allra bästa bläck från tillverkaren DuPont. Sammantaget ger det en produkt som få kan konkurrera med.

Trots att DTG kanske låter lätt, så är det inte fullt så enkelt. Att få en hög kvalitet och god färgåtergivning är ett hantverk som tar tid att bemästra. För att tröjorna ska klara tvätt efter tvätt, krävs att tröjorna efterbehandlas enligt noggrant testade parametrar. Mörka plagg kräver både en bas av särskild vit färg och en förbehandling som binder pigmenten på djupet i t-shirtens fibrer. Men rätt utfört, så är det marknadens bästa metod som ger obegränsat med möjligheter.

Vårt mål är att svenska folket aldrig ska behöva gå nakna, utan alltid ha tillgång till grymma tröjor till sköna priser!