0 varor0,00 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

Snygga t-shirts med tryck,
det är vår passion.

Frakt 25kr   Fria returer   Leverans 1-3 arbetsdagar

Shirt Supply startades så sent som i somras. De senaste åren arbetade jag med att bygga upp en verksamhet som frilansande webbdesigner. Något som fram till pandemin bröt ut i början av året började gå rätt bra. Men så över en natt blev det plötsligt ebb.

“Livet blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det bättre…”

Med en tom kalender så fanns det gott om tid att fundera över vad man egentligen vill göra. Att bara ge upp och knacka på hos arbetsförmedlingen har alltid stridit mot min entreprenörssjäl.

Men en dag vaknade jag och mindes en rolig hobby jag hade för många år sedan där jag tryckte roliga tröjor till mig själv och bekanta. På den tiden gjordes det med en gammal folieskärare, som inte klarade mer än enkla logotyper och texter. Men kanske det kunde gå att göra en verksamhet av det idag…?

Det var början till det hela!

Idag finns det ett brett sortiment i shopen och alla t-shirts trycks på beställning i Sverige, med bästa digitala tryckteknik. Mitt främsta mål är att du som kund ska bli supernöjd med ditt köp, och skulle det vara några bekymmer löser vi det alltid, för det är du som ger mig min framgång.

Tack för ditt förtroende! / Daniel Nikolajsen